İstanbul
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başkan Özdemir: Başkanlığımızla iş birliği talepleri her geçen gün artmaktadır

Başkan Özdemir: Başkanlığımızla iş birliği talepleri her geçen gün artmaktadır
Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı ile işbirliği yapan cemevleri sayısı hızla artıyor.

Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı Alirıza Özdemir’in sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım, kısa sürede Alevi Bektaşi kuruluşlarının yarısından fazlasının kurumsal işbirliği yaptığını ortaya koydu.

Bir yıl gibi kısa bir sürede, geniş kabul gören ve işbirliği taleplerinin hızla artmasının yanı sıra, özellikle de şubeli dernekler ve vakıfların da yarısından fazlasının Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı ile işbirliği yaptığı görülüyor.

Başkan Alirıza Özdemir tarafından paylaşılan bir grafikten, Cem Vakfı şubelerinin % 65, Alevi Kültür Dernekleri şubelerinin % 62, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı şubelerinin yüzde 56 ve Pir Sultan Abdal Kültür Dernekleri şubelerinin ise % 42 oranında Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı ile işbirliği yaptığı ortaya çıktı.

Alirıza Özdemir’in paylaşımı şöyle:

Alevi ve Bektaşi STK'larımızın ve cemevlerimizin, Başkanlığımızla iş birliği talepleri her geçen gün artmaktadır. Bu bağlamda şubeli dernek ve vakıflarımızdan gelen talepler de ciddi bir yekûne ulaşmıştır. Sadece şubeleriyle değil şubeli dernek ve vakıfların genel merkezleri ve çatı örgütleriyle de Alevi ve Bektaşi toplumunun taleplerini hayata geçirmeye yönelik uyumlu ve güçlü bir iş birliği hedefliyoruz.

Alirıza ÖZDEMİR

Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!